Kölyöksarok #3

A játékosság mindig célravezető!

Mind a testnevelés órákon, mind pedig a Crosskids órákon a foglalkozás legfontosabb elemének a játékot tartom, hiszen segítségével szocializálódnak a gyerekek.

 

Megismerik egymást, és kapcsolatokat építenek.  A bemelegítés mindig játékos formában történik, hiszen egy-egy fogócska közben sokat futnak, mozognak, de mégis örömmel teszik ezt és kellően motiválja őket az óra többi részéhez.

Számtalan fogócska variáció létezik, így ez feladat megunhatatlan számukra. Szívesen hallgatom meg a gyerekek ötleteit, hiszen tőlük is lehet újat tanulni, mivel az iskolában rengeteg játékot tanulnak el egymástól.  A játékok során észrevétlenül tanulják meg a gyakorlakat, mozgásokat, ráadásul mindent szívesebben végeznek, ha meghallják a játék szócskát.

A játékos feladatok miatt örömüket lelik a mozgásban és boldogan végzik feladataikat.

Az órák középpontjában az élményszerzés, a sikerélmény és a mozgásminták elsajátítása áll. Ezeknek a játékok megfelelő alapot biztosítanak.

Ha kíváncsi vagy, hogy mi az a Cross Kids, mivel foglalkozunk ezen az órán, akkor tekintsd meg kérlek a következő linken az óra leírását:

http://amuhely.hu/oratipusok/cross-kids

Fontos tudni, hogy egy időben a szülő és gyermek is tud sportolni termünkben, így nem kell délutánonként megoldani a termek közötti logisztikát! :)

Várjuk Műhelyünkben az egész családot! :)

Bogi és Klau

Partnereink

Nyitvatartás

Hétfő 06:00 - 22:00
Kedd 06:00 - 22:00
Szerda 06:00 - 22:00
Csütörtök 06:00 - 22:00
Péntek 06:00 - 22:00
Szombat 08:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

Search