Power életképek #4

Erőfejlesztés, munka után

Egy átlag ember hétköznapja a következőképpen néz ki:

Reggeli a családdal -> Sprint a gyermekekkel az oviba, suliba -> Rohanás a munkahelyre -> Atomfáradtan szédelgés a gyerekekért -> Totálisan kimerülten vacsora a családdal-> Alvás

Minden tiszteletünk azoké a vendégeké, akik az ilyen pörgős és fárasztó napjaik közé betudják iktatni a testedzést.

A munkahelyi és egyéb stresszforrások délutánra lemerítik az embereket, kérdés, hogy ilyenkor van-e értelme az edzéseknek, lehet-e így erőt fejleszteni?

 

A VÁLASZ: Az attól függ

 

Sok múlik többek között az adott edzés fajtájától, intenzitási szintjétől, szerkezezétől.

A Power órákon vezetett edzéstevvel dolgozunk, ahol a leginkább képesek vagyunk számításba venni a ledolgozott 6,8,10, 12 órák számát, illetve a különböző stresszfaktorokat.

  • Egy stresszesebb, idegörlőbb napon több pihenőidővel kell dolgoznunk, mint egy kipihentebb napon.
  • Azokon az edzésnapokon, mikor nem táplálkoztál egész nap rendesen, olyankor megint kicsit másképpen kell hozzáállni az edzésekhez.

Az előzőekre való odafigyelés leginkább személyi edzésen lehetséges, vagy a kiscsoportos foglalkozásokon, mint például Power óráinkon.

Ahhoz, hogy az edzésedből a lehető legtöbbet hozd ki, szükség van figyelembe venni az aktuális idegrendszeri állapotodat, tested jelzéseit, majd eszerint formálni az adott edzésed.

Power óránkon képesek vagyunk számításba venni ezeket a fontos tényezőket, ezáltal gyorsabban tudunk haladni a kitűzött célok felé!

Meg kell azonban jegyezni, hogy az edzéseken való fejlődés, egy ideig megy egyik napról a másikra, de ahogy telik az idő, úgy lassul le egyre inkább a folyamat.

Ne akarjatok minden héten, minden edzésen, minden percben csúcsokat dönteni és nem kell mindig maxra járatni magatokat, néha vissza kell venni a tempóból... De ezt majd mi koordináljuk! :)

 

A hét hat napján folyamatosan, egy nap akár kétszer is várunk TÉGED, amennyiben inkább az erőfejlesztő edzéseket kedveled!

Amennyiben érdekelne az óránk csak annyit kell tenned, hogy rákattintasz a lenti linkre:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az aktuális óranrendünket itt találod (http://amuhely.hu/orarend), válaszd ki a számodra megfelelő időpontokat és várunk a Műhelyünkben! ;)

Az ERŐ legyen veled!

Bélteki Lackó

Partnereink

Nyitvatartás

Hétfő 06:00 - 22:00
Kedd 06:00 - 22:00
Szerda 06:00 - 22:00
Csütörtök 06:00 - 22:00
Péntek 06:00 - 22:00
Szombat 08:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

Search