Új vendégeinknek - Bejelentkezés az órákra

Köszönjük szépen a termünk iránti érdeklődésedet, amennyiben úgy gondolod, hogy szeretnéd kipróbálni az egyik óránkat, akkor szeretettel várunk az egyik általad kiválasztott időpontban! :)
 
Termünkben jelenleg minden órán limitált létszámmal dolgozunk, ezért minden edzésre kötelező a bejelentkezés, amelynek a menete első alkalommal a következő:
 
  •  Először az alábbi telefonszámot (+3620 281 3636) kell felhívni vagy személyesen kell megjelenned termünk recepciójánál azért, hogy regisztrálhassunk a Motibro nevű rendszerünkbe. Ez lesz az a rendszer, amelyet folyamatosan használnod kell majd a jövőben a bejelentkezéshez, illetve később a jelenléteddel kapcsolatos statisztikáidat is elemezheted benne.
  • Ha mi regisztráltunk, és felvittük az adataidat, utána neked is a regisztrációra kell kattintanod a kapott email alapján.
  • A legkönnyebben az alábbi linken tudsz eljutni a bejelentkező rendszerünkhöz (a kapott emailen kívül): https://www.motibro.com/login?club=kovacs-muhely

           A másik mód, ha a weboldalunk felső részén található zöld ikonra kattintasz (online bejelentkezés)

  • Ha megvolt mindkét regisztráció, akkor utána már csak be kell jelentkezned az általad kiválasztott időpontra.
  • Bejelentkezés az órára -> Válaszd ki az általad látogatni kívánt órát (Ha lefele görgetsz, akkor látod a teljes kínálatot) -> jobb oldalt kattints a Bejelentkezésre
Ezután már csak annyi a teendőd, hogy megérkezel az edzésre, megveszed a napijegyet, majd élvezed az edzést! :)
 
Aktuális napijegy és bérlet ajánlatunkat az áraink menüpontban találod.
 
További kérdés esetén állunk rendelkezésetekre telefonon a +36202813636- os számon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Kellemes edzést és jó szórakozást kívánunk! :)
A Kovács Műhely csapata

Partnereink

Nyitvatartás

Hétfő 06:00 - 22:00
Kedd 06:00 - 22:00
Szerda 06:00 - 22:00
Csütörtök 06:00 - 22:00
Péntek 06:00 - 22:00
Szombat 08:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

Search