Dobler Norbert

Bemutatkozás

Sziasztok, Dobler Norbert vagyok!

Óvodás koromtól kezdve a labdarúgás volt az életem, télen-nyáron, hóban-sárban folyamatosan rúgtam a bőrt, semmi más nem érdekelt.

Aztán egy korszak lezárult, 12 évig voltam igazolt labdarúgó, de tudtam, hogy ideje más dolgok felé is fordítanom a figyelmemet.

Sokáig probléma volt számomra, hogy amíg az állóképességem a sok futás miatt kiváló volt, erőben borzalmasan el voltam maradva. Számomra az eszköz, amely kirántott a gödörből az a TRX volt. Az edzések hatására erő-állóképességem folyamatosan javult, egyre jobban éreztem magam a bőrömben. Ez odáig „fajult”, hogy úgy döntöttem edző akarok lenni és szeretném átadni ezt az érzést a leendő vendégeimnek is. Edzői munkám során a legfontosabbnak azt tartom, hogy a lehető legbiztonságosabb módon fejlesszelek, anélkül, hogy megsérülnél.

Amiben biztos lehetsz ha részt veszel az órámon:

  • Felhívom a figyelmedet arra, hogy bármilyen egészségügyi problémád van, akkor mondd el nyugodtan. Amennyiben valamelyik gyakorlat problémás egészségügyi szempontból, akkor keresünk olyat, amellyel ki tudjuk váltani.
  • Bemutatom a végrehajtandó gyakorlatokat.
  • Az edzésen folyamatosan beszélek, folyamatosan mondom, hogy melyik gyakorlatnál, mire kell feszíteni, hogyan kell végrehajtani, mire figyelj. Ha szükséges, akkor 1000-szer is elmondom.
  • Ha látom, hogy nem tökéletes a gyakorlat végrehajtása, akkor odamegyek és kijavítalak. Számomra elsődleges szempont, hogy úgy menj haza, hogy nincsenek plussz fájdalmaid, sérüléseid.
  • Nem leszel egyedül hagyva az edzés során, semmit nem kell magadtól kitalálnod. Az a feladatom, hogy segítsek Neked, így ha látom, hogy szükséged van rám, akkor ott leszek.
  • Számomra nem ciki, ha valakinek nem megy egy guggolás, egy fekvőtámasz, egy húzódzkodás. Azért jössz, hogy ezt megtanuld és ebben támogatlak.

A mai világban folyamatos tanulásra, fejlődésre vagyunk késztetve, amit imádok. Az órákon kívűl megállás nélkül képzem magam, oktatásokra, tanfolyamokra járok, könyveket olvasok, más elismert edzőkkel tartom a kapcsolatot, hogy még jobb lehessek, és még többet tudjak Neked nyújtani.

Edzői tanulmányaim:

2018. Rmed Akadémia - Robbanékonyság fejlesztés képzés

2018. Rmed Akadémia - Running Strong Workshop 

2017. Fitness Company – Személyi edző tanfolyam 

2017. Rmed Akadémia – R-med Insider online videós tudásbázis tag

2017. Rmed Akadémia – TRX Sports Medicine Suspension Training Course

2016. Rmed Akadémia – Move Better tanfolyam

2016. Fitness Company – Fitness Instruktor OKJ-s képzés

2015. Rmed Akadémia - TRX Trainer képzés

 

Vendégvisszajelzések:

Viki: "Profi edző, mindenkinek segít a helyes kivitelezésben, jó hangulatúak az órák, változatosak a feladatok. Bátran ajánlom mindenkinek akár kezdő akár maá régebb óta edz, mindenkinek fog találni megfelelő nehézségű feladatot."

Klaudia: "Norbi az egyik legklasszabb edző, akivel eddig találkoztam. Az órai fárasztóak,fantasztikusak és jó hangulatúak. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne fejlődni és jó társaságban edzeni!"

 

További értékeléseket ezen az oldalon találsz:

https://www.facebook.com/pg/Dobler.Norbert/reviews/?ref=page_internal

Ha felkeltettem érdeklődésedet az edzéseim iránt, akkor a lenti órarendben mindent megtalálsz, kérdés esetén, pedig állok rendelkezésedre! 

Edzői Facebook oldalamon további híreket, információkat találhatsz, melyet itt tudsz elérni:
https://www.facebook.com/dobler.norbert

Telefon: +36 30 668 4847

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Partnereink

Nyitvatartás

Hétfő 06:00 - 22:00
Kedd 06:00 - 22:00
Szerda 06:00 - 22:00
Csütörtök 06:00 - 22:00
Péntek 06:00 - 22:00
Szombat 08:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

Search