Hírek

Cross Start létszámlimit - TRX Fusion kezdő óra - Power óra módosítás

Mint láthattátok az elmúlt hetekben jelentősen megnövekedett az új vendégeink száma a teremben, amelynek nagyon örülünk.

Ez azonban némi órarend és óra tematika változtatást tesz indokolttá, azért, hogy a későbbiekben is kényelmesen eltudjatok férni az órákon, illetve a lehető legnagyobb odafigyeléssel és minőséggel tudjunk Veletek foglalkozni.

 

Kezdjük szépen apránként:

 

🔜 Cross Start

Szeretnénk a Start óráinkon olyan alap képességeket, technikákat, mozgásmintákat fejleszteni, amelyekre a Basic és Cross óráinkon nincs idő, ezt azonban magas létszámú órán nem tudjuk véghezvinni.

A következő változtatásokat kell, hogy érvénybe léptessük 02.12-től:

 • A hétfői és szerdai Start óráink létszámát maximum 12 főben határozzuk meg
 • A Start órákra előzetes bejelentkezésre lesz majd szükség, amelyet a weboldalunkról tudtok elérni. (amuhely.hu – felül, online bejelentkezés)
 • A keddi és csütörtöki Start órákat kivettük a kínálatból, ezzel egy időben azonban módosítottuk a TRX Fusion órák tematikáját is.
 • A Start órák tematikáját is meg kellett változtatnunk, azért, hogy még személyközpontúbb legyen az edzés

A keddi és csütörtöki start órákat ideiglenesen vettük ki az órarendből, helyette azonban egy fontos változtatást eszközöltünk, amelyet a következő sorokban olvashattok!

Bejelentkezés menete a Start órákra:

 • Ha még nem jártál a termünkben korábban, akkor csak személyesen tudsz bejelentkezni, mivel ki kell töltened egy előzetes regisztrációs űrlapot.
 • Ha nincs kártyád, akkor minden esetben írnod kell egy mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, azzal a címmel, hogy Start órára való jelentkezés. Ezután mi felveszünk téged a rendszerbe.
 • Ha van kártyád, akkor a www.optime.hu oldalon az azonosító kódod megadásával (kártya hátulján található azonosító) és egy jelszóval tudsz belépni (A jelszó mindenkinek ugyanaz, aki nem tudná, annak segítségképpen kiírtuk a Kovács Műhelyes facebook csoportba is. Ha nem vagy benne a csoportban, akkor küldj nekünk egy üzenetet és beteszünk. :))

Amint sikerült belépned a weboldalra, akkor a legördülő mezőknél válaszd ki az aktuális napot, majd a kilistázott találatok közül kattints rá a Cross Start óra melletti jelentkezés gombra.

 

🔜 TRX Fusion kezdő

Korábban probléma volt, hogy csak egy hevederes edzés volt az órarendben, ez most megváltozik. Ezen órák mozgásanyaga a Start órákéhoz lesz hasonló, tehát, aki a Start órákon létszámlimit, vagy időhiány miatt nem tud résztvenni, ezt nyugodtan kipróbálhatja, akár teljesen kezdőként is.

A következő fontos információink vannak ezzel az edzéssel kapcsolatban:

 • Az órára nem szükséges bejelentkezés
 • Kezdők, újrakezdők, haladók is részt vehetnek az órákon (az eszköz tulajdonságaiból adódóan bárkinek könnyedén tudunk könnyítést vagy nehezítést adni)
 • Cross Kids óráink a lenti két időpontban is párhuzamosan haladnak
 • Az órák időpontjai a következőek lesznek:

Kedd 17:00 – TRX Fusion kezdő - Norbi

Csütörtök 18:00 – TRX Fusion kezdő - Lackó

Ez már hétfőtől aktuális lesz.

A TRX Fusion órákat bátran merjük ajánlani kezdő vendégeinknek is, Norbi erről írt korábban egy cikket, amelyet itt tudtok elérni:

http://amuhely.hu/cikkek/205-negy-ok-amiert-jo-valasztas-lehet-a-kezdoknek-a-trx

Tehát, ha nincsen hely a hétfői vagy szerdai órákon, akkor sem kell csüggedni, a keddi és csütörtöki TRX Fusion kezdő órák is bátran igénybe vehetőek! 😊

 

Összefoglalva tehát kezdőknek a következő órák lesznek fenntartva a következő héttől kezdődően, azaz 2018.02.12-től:

Hétfő 18:00 - Cross Start - Adri - Bejelentkezés szükséges! - Max. 12 fő

Kedd 17:00 - TRX Fusion kezdő - Norbi

Szerda 18:00 - Cross Start - Adri - Bejelentkezés szükséges! Max. 12 fő

Csütörtök 18:00 - TRX Fusion kezdő - Lackó

 

🔜 Csütörtöki Power módosítása

A fenti TRX Fusion kezdő órát csak úgy lehet megvalósítani, ha a 18:00-kor kezdődő Power órát áttesszük 19:00 órára.

A 15-i óra már eszerint lesz megtartva, kérlek erre készüljetek!

Ha bármilyen kérdésetek van a fenti változtatásokkal kapcsolatban, akkor kérünk írjatok az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Ha nem sikerül az órára való bejelentkezés, akkor szintén írjatok és segítünk! 😊

További kellemes hétvégét kívánunk! 😉

#csakamuhely

Keresés

Friss híreink

Partnereink

Nyitvatartás

Hétfő 06:00 - 22:00
Kedd 06:00 - 22:00
Szerda 06:00 - 22:00
Csütörtök 06:00 - 22:00
Péntek 06:00 - 22:00
Szombat 08:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

Search